Over ons

kennis en ervaring

Wie

Historiek

KTCC bouwcoördinatie is van start gegaan in 2014. De idee om een bedrijf op te starten in bouwcoördinatie is ontstaan vanuit de eigen verbouwing van de privé woonst.

Toen we aan het (ver)bouwen waren vroegen vrienden/kennissen me of ik ook zo veel moeite had met het vinden van goede aannemers met daarbij een goede prijs/kwaliteitsverhouding, correcte afspraken en afwerking. Ik stelde toen vast dat dit bij ons zeer vlot verliep omdat ik dit dagelijks heel nauwgezet opvolgde. De voordelige prijzen kreeg ik omdat we met een aantal mensen bij dezelfde aannemers prijs vroegen.

Concept

Zo creëerden wij het concept om schaalgrootte te combineren met opvolging, planning en structuur en met dat concept naar de klant te stappen. Om hem zo te ontzorgen en er voor te zorgen dat hun project op tijd, voor een correcte prijs en uitstekende kwaliteit kan opgeleverd worden.

Om dit te kunnen realiseren gaan we elke dag op zoek naar de aannemers die de juiste instelling, inzet en fierheid hebben over hun werk. Aannemers waarvan de zaakvoerder nog steeds nauw betrokken is bij de operationele uitvoering van het bouwproces.

Enkel zo zijn we zeker dat elk project tot een goed einde wordt gebracht.

hoe we het verschil maken

Aanpak

Hands-on en no nonsense mentaliteit waarbij het zoeken naar oplossingen steeds centraal staat.
We doen dit steeds onafhankelijk van elke aannemer of dienstverlener. Facturatie gebeurt steeds tussen bouwheer en uitvoerder.
We hebben een netwerk van aannemers die voldoen aan onze criteria waar we steeds kunnen uit putten en zo heel snel op de bal kunnen spelen.

Vandaag is het uitgangspunt nog steeds om de schaalgrootte en intensieve opvolging naar aannemers toe te combineren en zo de werven op Tijd, met hoge Kwaliteitsopvolging en een voordelige Prijs op te leveren.

Waarden

Respect wordt hoog in het vaandel gedragen. Er wordt met de meeste zorg te werk gegaan en steeds in overleg met alle partijen.

We werken hiervoor met een team van vaste medewerkers en een aantal freelancers zodat we indien nodig heel snel kunnen schakelen.

Zorgeloos uitkijken naar je vastgoedproject?
Ik toon je graag de mogelijkheden.